DiSC

disc-profil

Hos Greenberg & Son tilbyder vi DiSC-personprofiler med flere forskellige fokusområder. Vi tilbyder skræddersyede løsninger til dig og din virksomhed, men laver også kurser, hvor vi inviterer dig og dine kolleger til en dag med andre deltagere.

Hvad er DiSC?

En DiSC-personprofil er dit personlige værktøj til at få indsigt i din adfærd – både arbejdsmæssigt, men også i personlige sammenhænge. DiSC beskriver de styrker og udfordringer, der er ved netop din adfærd. Du bliver klogere på dig selv, dit forhold til andre og ikke mindst de opgaver og udfordringer, du bliver stillet over for hver dag.

Når du først er bekendt med dette værktøj og har fået indsigt i din adfærd, er det nemt at klarlægge, hvilke omgivelser du trives i, og hvor du har mulighed for at udvikle dig. På samme måde forbedrer og effektiviserer DiSC-profilen din kommunikation og dine relationer til både kolleger og de mennesker, du omgås privat.

Få klarlagt dit personlige adfærdsmønster med en DiSC-personprofil og optimer din udvikling, kommunikation, ledelse, service, konflikthåndtering og teamudvikling.

 

Varighed

8 timer (inkl. pauser)

Antal deltagere

4-40

Emner

Præsentation af de 4 persontyper i DiSC, Den enkelte persontypes drivkræfter, Øvelser i samarbejdet mellem de 4 typer, Gennemgang af egen DiSC Personprofil